Ontdek EcoLodge Le Grand Nichet, een uniek concept midden in de natuur tussen Beauraing en Givet

Over ons

EcoLodge Le Grand Nichet, gelegen tussen Beauraing en Givet, is een oase van rust die ruimte biedt aan maximaal vijf gasten. De lodge bestaat uit een bungalow, twee slaapkamers, een hooggelegen huis en een bos van 7.000 m2, volledig zonder wifiverbinding. Zo kunt u echt eventjes helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Een unieke plek in een groene omgeving

Droomt u van een verblijf midden in de natuur (7.000m2 bos, 1.500m2 tuin) op een ongewone plaats in de omgeving van Beauraing? EcoLodge Le Grand Nichet is ongetwijfeld dé plaats bij uitstek om te genieten van een tijdloos moment in de frisse buitenlucht, met het oog op een duurzaam beleid.

Boek nu

Onze ecologische verplichtingen

EcoLodge Le Grand Nichet is zoveel meer dan een commercieel verblijf. De Ecolodge ondersteunt, investeert en zet zich in voor duurzame, milieuvriendelijke initiatieven, in het kader van de regeneratie van onze beeldschone natuur.

Ontdek onze huidige en toekomstige maatregelen hieronder.

  • Ecolodge is lid van Natagora.

  • Ecolodge is lid van de Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij.

  • Ecolodge maakt gebruik van de oplossingen van Bokashi Compost België om organisch afval te composteren ten gunste van de omliggende natuur (tuin en bos).

  • Ecolodge zet zich in voor een houtregeneratieproject met het oog op de integratie van nieuwe houtsoorten om de biodiversiteit te stimuleren en het hoofd te bieden aan de klimaatverandering.

  • Ecolodge heeft een Permacultuur moestuin aangelegd zonder gebruik te maken van pesticiden.

  • Ecolodge is bezig met een studieproject voor een perceel van de “Bostuin”.

Ecolodge kaart

Hier vindt u de plattegrond van de Ecolodge, zodat u zich de structuur ervan beter kunt voorstellen:

Details van de Ecolodge

EcoLodge Le Grand Nichet bestaat uit vier hoofdelementen, die een uniek ensemble vormen in de provincie Namen.

Heeft u zin om een speciaal moment door te brengen midden in het natuurlijke landschap van Beauraing? Contacteer EcoLodge Le Grand Nichet om een verblijf op maat te boeken en met volle teugen te genieten!