De producten van onze lokale handelaars

Onze lokale partners

Omdat het stimuleren van een duurzame manier van leven en consumptie ook de bevordering van de lokale handel vereist, willen we de lokale handelaars rondom de Ecolodge en in de omgeving van Dion naar voren brengen. Bekijk er hieronder een paar!

Kazen en wijnen "Le Chai de Givet"

De delicatessenwinkel en de wijn-, champagne- en geestrijke drankenwinkel Chai de Givet verwelkomt u in de zaak en geeft u het beste advies om dé fles of dé kazen die uw smaakpapillen zullen verrukken, te vinden. Vertrouw op Chai de Givet voor een puur gastronomisch moment!

Bakkerijen

Heeft u zin in heerlijk vers brood of ander huisgemaakt gebak? In de nabije omgeving liggen er twee bakkerijen waarvan de producten u ongetwijfeld zullen verrassen met hun unieke smaak en versheid!

  • Op 3 km van de Ecolodge, treft u de bakkerij Burniat-Formelennes aan. Deze bakkerij bestaat ook al in Frankrijk en hier kunt u terecht voor een ongelooflijk lekkere Franse baguette.
  • Smul ook van het traditionele brood gebakken in de oven van bakkerij Moulin de Vencimont (met echte watermolen). Bestellen doet u door op voorhand telefonisch te verwittigen.

Vismarkt en andere lekkernijen

Laat u in Beauraing verleiden door de producten van Au Plaisir Gourmand en Au Grand Bleu, op slechts 4 km van de Ecolodge. Geniet hier van een vlees- of visschotel, van schaaldieren, of van een mandje verse groenten en fruit.

Biologische winkels

De biologische winkels Le Four à Chaux en Les Comptoirs de la bio hebben eveneens een groot aanbod aan voedingsproducten van hoogwaardige kwaliteit in Beauraing en Givet.

Slagerij

Trek eropuit voor een wandeling en begeef u naar slagerij Lambot, die al meer dan 70 jaar garant staat voor kwaliteitsvleesproducten en eersteklas artisanaal gezouten vlees!

Bent u een lokale handelaar uit de omgeving van Beauraing en wenst u samen te werken met EcoLodge Le Grand Nichet om uw producten te promoten? Neem vandaag nog contact met ons op!